Instruktører

Caroline Westermann

Jeg hedder Caroline. Til dagligt går jeg i 2.g på Nærum gymnasium. Jeg har før været hjælpeinstruktør her i GIOF og jeg har tidligere været cheerleader hos Copenhagen Cheerleaders. Jeg glæder mig utroligt meget til en god sæson, og til at tilbringe mange gode timer med nogle glade og friske børn.

E-mail: carolinebwestermann@gmail.com

Juliane Møller

Mit navn er Juliane. Jeg har gået dans og akrobatik i mange år og jeg elsker at dyrke forskellige sportsgrene. For mig er det meget vigtigt at bevæge sig, men også at have det godt sammen socialt.Jeg ser frem til, at være sammen med en masse søde og friske børn.

E-mail: Juliane_moeller@hotmail.com

Kamma

Mit navn er Kamma og jeg har arbejdet i GIOF siden jeg var 13 år gammel. Jeg har selv gået til cheerleading og danset i mange år. Jeg elsker at arbejde med børn og unge, og derfor glæder jeg mig meget til at starte på en ny sæson i GIOF.

Telefon(er): 61862205 E-mail: kamma_fg@hotmail.com

Laura

Jeg hedder Laura og jeg har været instruktør i GIOF i mange år. Jeg glæder mig til endnu en god sæson med masser af sved på panden.

E-mail: lauramarietufte@yahoo.dk

Marianne Simonsen

Jeg er certificerede yogalærer, RYS 200 Yoga Alliance godkendt uddannelse. Jeg underviser i Hatha yoga. Det vil sige klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser. Tempoet er roligt. Vi er i de enkelte stillinger i ca. 5 åndedræt. Yogaøvelsernes dybdevirkning på krop og sind er ganske enestående. Yoga styrker muskler og led, smidiggør... Læs mere

E-mail: ms@mariannesimonsen.dk

Martine

Jeg hedder Martine. Jeg går på Roskilde Universitet. Jeg er tidligere springgymnastik og har danset i mange år. Glæder mig til endnu en sæson i GIOF.

Telefon(er): 41412194 E-mail: Martine_allingmoeller@hotmail.com

Siri

Jeg hedder Siri og arbejder til dagligt i Fitness regi. Jeg har dyrket meget forskellig sport hele mit liv, og elsker alle slags udfordringer. Jeg underviser både børn og voksne, og glæder mig til at give den gas, i den kommende sæson!

E-mail: sirivilmann@gmail.com

Tine

Mit navn er Tine. Jeg har selv danset og lavet gymnastik i mange år og glæder mig til at undervise Jeres børn.

Telefon(er): 51886914 E-mail: tinehjulmand@yahoo.com