Historie

GIOF - Tidligere SKOVTROLDENE

GIOF er en idrætsforening, der siden 1990 har udviklet sig til at være Gentoftes største gymnastik forening.
Tidligere hed vi SKOVTROLDENE, men i 2010 valgte vi at skifte navn til GIOF, Gentofte Idræt Og Fritid, på grund af vores voksende ungdom- og voksenafdeling.
Foreningen er for hele familien med hold til alle aldersgrupper og vi tilstræber til alle tider, at underholde alle. 
Sammen kan I træne på vores foærldre/barn hold eller også kan barnet gå til spring og bevægelse mens forældrene træner på vores voksenhold.

Foreningens formål

Vores formål er, at børn, unge og voksne skal kunne dyrke idræt/motion, hvor det ikke er konkurrencen, der er det vigtigste, men at der lægges vægt på en bred og sund bevægelsesudvikling.
Vi ved, at det er motiverende at træne sammen med andre og for os handler det om, at vores medlemmer føler sig trygge og motiveret, mens de træner og har det sjovt.

Vi prøver at holde fingrene på pulsen! Det betyder bl.a. at vi begynder at udvide sortimentet når muligheden byder sig..
Vi er altid på jagt efter gode ideer. Har du ønsker eller forslag til nye slags hold, er du velkommen til at kontakte os.

Er du selv interesseret i at starte et hold?

Ja, så hører vi også meget gerne fra dig. Der er mange børn og voksne i Gentofte kommune og omegn, som trænger til sjov og ballade i fritiden.
Via vores gode sammenarbejde med kommunen og skolen, har vi mulighed for at formidle en god del af udbudene, og kun fantasien sætter grænser.