Caroline Husbjerg Sørensens billede

Caroline Husbjerg Sørensen

Jeg hedder Caroline og er en 21-årig pige, læse Idræt og Fysisk aktivitet på Københavns Universitet. Jeg har både gået til springgymnastik og dans, da jeg var yngre og elsker at bevæger mig til musik. Jeg kan tilbyde kreativitet og personlighed, og jeg håber derved, at jeg kan være med til at give gode oplevelser til en masse børn og voksne igennem min undervisning.

Kontakt:


Tlf.: 20240566
E-mai: chusbjerg@gmail.com

Er instruktør på følgende hold:

Mandag

Caroline Husbjerg Sørensens billede
Caroline Husbjerg Sørensen
Cheries billede
Cherie Magnes

Hold 2311: Voksen med barn

Skovtroldene - 2-3 år

Fra 04/09/2023 til 27/05/2024 Kl. 16:30 - 17:25. Sted: Skovgaardsskolen, gamle gymnastiksal .
Ugedag(e): Mandag. Max. antal: 16. Pris: 2250 kr.
Her er holdet, hvor mor, far eller bedsteforældre også skal være med. Dans, sang, klatren i ribberne, kolbøtter på bløde måtter og farlig fangeleg. Alt er stort og forunderligt og alt skal udforskes. Kom og vær med på vores fantastiske rejse, hvor vi får nye venner, imens vi kravler gennem junglen af gymnastiksalens redskaber til abeskøn musik. Husk at motorik skal indlæres mens man er barn, og vedligholdes mens man er voksen.

Prisen gælder for barn med én voksen.
Caroline Husbjerg Sørensens billede
Caroline Husbjerg Sørensen
Cheries billede
Cherie Magnes

Hold 2314: Motorik og bevægelse

Skovtroldene - 3-5 år

Fra 04/09/2022 til 27/05/2024 Kl. 17:30 - 18:25. Sted: Skovgaardsskolen, gamle gymnastiksal .
Ugedag(e): Mandag. Max. antal: 16. Pris: 1745 kr.
Holdet for dig, som kunne tænke sig at lege og samtidig blive dygtig til at lave kolbøtter og gå på line. Vi skal svinge i torve, hoppe på trampolin, og lave en masse øvelser, der er med til at udvikle en forståelse for kroppen og dens styrke. Vi vil starte hver undervisning med sjove opvarmnings lege - som udfordrer os og lære os om kroppen og dens funktion.  På dette hold skal vi pjatte, lege og blive super gode til gymnastik, så hvis du har lyst til at brænde en masse energi af på en time med fuld gas - så kom og vær med!