Instruktører

Andreas billede

Andrea Tarp Skovsgaard

Mit navn er Andrea Tarp Skovsgaard, jeg er 18 år gammel og går lige nu i 2.G på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik da jeg var yngre og har erfaring inden for området. Jeg ser meget frem til en god sæson i GIOF.

E-mail: andrea.skovsgaard@gmail.com
Catharina Lindgreens billede

Catharina Lindgreen

Mit navn er Catharina, og jeg er 25 år gammel og snart fysioterapeut. Jeg har arbejdet i GIOF i mange år og glæder mig til endnu flere sæsoner med jer.

E-mail: Catharina_Lindgreen@hotmail.com
Ejner Thorkilsens billede

Ejner Slott Thorkilsen

Telefon(er): 22770089 E-mail: thorkilsen@outlook.com
Emma Danøs billede

Emma Danø

Jeg hedder Emma og jeg er 20 år. Jeg arbejder fuldtid på et advokatkontor og så er jeg frivillig i DGI. Jeg har lavet gymnastik i mange år, men dette er min første sæson som træner i GIOF. Jeg er træner på forældre/barn holdene om lørdagen. Jeg glæder mig meget til at lære børn og voksne at kende, og jeg ser frem til at lave en masse god... Læs mere

E-mail: emma.danoe@gmail.com
Isabel Ginnerups billede

Isabel Ginnerup

Hej mit navn er Isabel. Jeg går i 2.g på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg har tidligere været elite skøjteløber i Gentofte (GKF), og jeg har også selv gået til gymnastik i 2 år. Jeg glæder mig meget til en god og sjov sæson, med jeres søde børn.

E-mail: isabel.ginnerup@gmail.com
Peter Arnes billede

Peter Arne Sørensen

Kald mig Peter Arne. Jeg er 73 år gammel, og godt brugt i livet - stadig fit for fight. Mine to hold under FriSeniorMotion har jeg trænet udendørs - hver uge i to et halvt år. DGI og Gentofte kommune har hjulpet mig til at blive bedre instruktør. Nu glæder jeg mig til, at vi kan boltre os i kommunens grønne oaser sammen.

Telefon(er): 22230560 E-mail: pas@peterarne.dk