Instruktører

caroline ws billede

Caroline Westermann

Jeg hedder Caroline. Til dagligt går jeg i 2.g på Nærum gymnasium. Jeg har før været hjælpeinstruktør her i GIOF og jeg har tidligere været cheerleader hos Copenhagen Cheerleaders. Jeg glæder mig utroligt meget til en god sæson, og til at tilbringe mange gode timer med nogle glade og friske børn.

E-mail: carolinebwestermann@gmail.com
emiliebwestermann@gmail.coms billede

Emilie Westermann

Hej jeg hedder Emilie og jeg er 16 år gammel. Til hverdag der går jeg i 10 klasse på Knord og det er min anden sæson i GIOF. Jeg har tidligere været Cheerleader i Copenhagen Cheerleaders. Jeg glæder mig til ny spændende sæson og til at tilbringe mange timer med jeres børn.

E-mail: emiliebwestermann@gmail.com
Frederikkeskytte1704@icloud.coms billede

Frederikke Skytte

Mit navn er Frederikke. Jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 2.g på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg har slev gået til gymnastik og danset i mange år, og jeg glæder mig meget til en ny fantastisk sæson og til at undervise jeres børn.

E-mail: Frederikkeskytte1704@icloud.com
isabel.ginnerup@gmail.coms billede

Isabel Ginnerup

Hej mit navn er Isabel. Jeg går i 2.g på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg har tidligere været elite skøjteløber i Gentofte (GKF), og jeg har også selv gået til gymnastik i 2 år. Jeg glæder mig meget til en god og sjov sæson, med jeres søde børn.

E-mail: isabel.ginnerup@gmail.com
mariannes billede

Marianne Simonsen

Jeg er certificerede yogalærer, RYS 200 Yoga Alliance godkendt uddannelse. Jeg underviser i Hatha yoga. Det vil sige klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser. Tempoet er roligt. Vi er i de enkelte stillinger i ca. 5 åndedræt. Yogaøvelsernes dybdevirkning på krop og sind er ganske enestående. Yoga styrker muskler og led, smidiggør... Læs mere

E-mail: ms@mariannesimonsen.dk
siris billede

Siri

Jeg hedder Siri og arbejder til dagligt i Fitness regi. Jeg har dyrket meget forskellig sport hele mit liv, og elsker alle slags udfordringer. Jeg underviser både børn og voksne, og glæder mig til at give den gas, i den kommende sæson!

E-mail: sirivilmann@gmail.com
Tines billede

Tine

Mit navn er Tine og jeg er 21 år gammel. Jeg har selv danset og lavet gymnastik. Jeg har arbejdet i GIOF i mange år og glæder mig til endnu flere sæsoner med jeres børn.

Telefon(er): 51886914 E-mail: tinehjulmand@yahoo.com