Instruktører

Agness billede

Agnes

Jeg hedder Agnes Johanne Hostrup Nørgaard, og er 20 år. Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue og som instruktør. Jeg har været træner i 7 sæsoner, og glæder mig meget til min første sæson i GIOF. Som tidligere udøver inden for gymnastik, er det en stor glæde at kunne introducere denne verden for de mindre gymnaster i foreningen. Jeg... Læs mere

Telefon(er): 50145747 E-mail: agnes@hostrup-norgaard.dk
Catharina Lindgreens billede

Catharina Lindgreen

Mit navn er Catharina, og jeg er 25 år gammel og snart fysioterapeut. Jeg har arbejdet i GIOF i mange år og glæder mig til endnu flere sæsoner med jer.

E-mail: Catharina_Lindgreen@hotmail.com
emiliebwestermann@gmail.coms billede

Emilie Westermann

Hej jeg hedder Emilie og jeg er 17 år gammel. Til hverdag der går jeg på Knord i en EUX og det er min tredje sæson i GIOF. Jeg har tidligere været Cheerleader i Copenhagen Cheerleaders. Jeg glæder mig til ny spændende sæson og til at tilbringe mange timer med jeres børn.

Telefon(er): 31367116 E-mail: emiliebwestermann@gmail.com
Jonathans billede

Jonathan Dylander Hastrup

Behøver vist ingen præsentation ;-)

Telefon(er): 26 70 37 03 E-mail: jonathankdh@live.dk
kammas billede

Kamma Fogh Gustafsson

Mit navn er Kamma, og jeg har arbejdet som instruktør og hjælpeinstruktør i GIOF en længere årrække. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og derfor har jeg takket ja til endnu en sæson i GIOF som instruktør. Jeg har min erfaring fra instruktøruddannelsen, som jeg har taget igennem DGI, og lader mig desuden inspirerer af crossfit,... Læs mere

Telefon(er): 61862205 E-mail: kamma_fg@hotmail.com
Karens billede

Karen Bollingberg

Hatha Yogalærer, Karen Bollingberg. Jeg er uddannet hos Kirsten Breland, og eksamineret af Iris Schneider, begge autoriserede yogalærere og uddannet hos Gunni Martin. Min uddannelse er en to-årig Hatha Yogalæreruddannelse (400 timer).

Telefon(er): 22648257 E-mail: KAB@kp.dk
Kias billede

Kia

Mit navn er Kia, jeg er 43 år og elsker at danse. I 2018 blev jeg uddannet Zumba fitness instruktør og er i dag en del af Fitness World. Jeg er fuld af energi og glæde, hvilket også afspejler sig i min undervisning. Min fritid bliver brugt sammen med min datter, hvor vi sammen udfolder os kreativt. Dog er det ikke lykkedes mig endnu... Læs mere

Telefon(er): 60535262 E-mail: kiak-johansen@hotmail.com
mariannes billede

Marianne Simonsen

Jeg er certificerede yogalærer, RYS 200 Yoga Alliance godkendt uddannelse. Jeg underviser i Hatha yoga. Det vil sige klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser. Tempoet er roligt. Vi er i de enkelte stillinger i ca. 5 åndedræt. Yogaøvelsernes dybdevirkning på krop og sind er ganske enestående. Yoga styrker muskler og led, smidiggør... Læs mere

E-mail: ms@mariannesimonsen.dk
Mette Dylanders billede

Mette Dylander

Mit navn er Mette Dylander, og jeg arbejder til daglig med sundhed, mad og motion. Jeg har tidligere undervist i GIOF-regi med forældre-børn hold og yoga og glæder mig meget til igen at have hold.

Telefon(er): 30823009 E-mail: mette@dylander.dk

Mickel Wurr

I øjeblikket er jeg ved at færdiggøre min bachelor i idræt og sundhed ved SDU, ellers bor jeg sammen med min kæreste på Nørrebro, og ynder at dyrke parkour, kampsport og natural movement.

E-mail: mickelwurr@gmail.com
siris billede

Siri Vilmann

Jeg hedder Siri og arbejder til dagligt i Fitness regi. Jeg har dyrket meget forskellig sport hele mit liv, og elsker alle slags udfordringer. Jeg underviser både børn og voksne, og glæder mig til at give den gas, i den kommende sæson!

E-mail: sirivilmann@gmail.com

Vibeke

Jeg er børnefysioterapeut, og uddannet siden 1999. Jeg arbejder med træning og genoptræning af børn med diverse vanskeligheder. Mit hold er tilrettelagt udfra den grundlæggende viden omkring motorisk udvikling og læring.

Telefon(er): 31691850 E-mail: vibekegottschalck_hansen@hotmail.com