FAQ

Ofte stillede spørgsmål (se også Information)
 
Fritidspas
Gentofte Kommune tilbyder tilskud til foreningskontingenter til børn og unge under 25 år i familier, hvor en eller begge forældre modtager overførelsesindkomst. Ordningen kaldes Fritidspas og I kan læse mere om den på www.gentofte.dk/fritidspas
 
Mad og drikke til børnene
Børnene kan sagtens have en drikkedunk med ind til undervisningen – de får jo varmen og dermed også tørsten under træningen. Men der må IKKE medbringes madpakker og snacks til undervisningen.
Vi beder forældre og børn respektere ønsker og regler fra instruktørernes side, hvad angår drikke- og madvarer samt mobiltelefoner i gymnastiksalene.
 
Hvad skal børnene have på til træningen
Godt gymnastiktøj til børn er tøj, de kan bevæge sig frit i. Flæser, bånd, snore og for stort eller for småt tøj kan hæmme udfoldelsen. Vi anbefaler bare tæer eller bløde gymnastiksko. Strømpesokker eller kondisko frarådes. For piger med langt hår er vigtigt, at håret sættes op med en elastik under træningen, så det ikke generer. 
 
Hvornår starter/slutter holdene
Datoer for start, slut og ferier findes i menuen under vigtige datoer
 
Kan vi få en prøvetime
Det er altid muligt at få en prøvetime på hold der ikke har venteliste. Det skal bare meddeles pr. infomail til GIOF senest dagen før.
 
Hvad betyder det, at vi er kommet på venteliste?
Det betyder, at jeres tilmelding er blevet registreret i vores system. Hvis der kommer en ledig plads på det hold, som I står på venteliste til, får i automatisk besked. Vi prioriterer altid ventelisten højest, uanset om der allerede går en søskende eller ven/veninde på holdet.
 
Hvad hvis vi først tilmelder os midt i sæsonen?
Der betales fuld pris frem til jul, og derefter er det halv pris resten af sæsonen.
 
Hvor kan jeg få mere information om instruktøren?
Man kan trykke på instruktørernes foto ud for det pågældende hold. Derudover er der også mulighed for at finde vores instruktører under fanebladet "instruktører" oppe i højre hjørne af hjemmesiden. Her er det muligt at få en oversigt over foreningens instruktører. Man kan klikke sig ind på den enkelte ved instruktørerens navn, hvor man også vil se de hold den enkelte instruktør har.
 
Hvordan kan vi være sikre på, at vi er blevet tilmeldt et hold?
Man er registreret hos GIOF, når man modtager en email med en kvittering for tilmelding. Der er tilladt at starte på holdet, selvom man endnu ikke har betalt. Man skal dog overføre kontingentet inden for 10 dage fra tilmeldingen.
 
Hvor lægger vi smykker, ure mm.?
Vi fraråder værdigenstande i gymnastiksalene, da GIOF ikke påtager sig noget ansvar herfor.
 
Må forældrene kigge på i løbet af børnenes undervisninge?
Forældre har kigge-på-dag den sidste gang inden sæsonen slutter (se datoer for ferier under ”vigtige datoer”). Det er vigtigt, at forældre respekterer dette, da det skaber de bedste rammer for undervisningen.
 
Må forældrene kigge på, hvis børnen ikke tør være alene i salen?
Det er tilladt for forældre at være tilstede i gymnastiksalen den første gang ved opstart.
 
Hvor kan forældrene så sidde?
Skovgaardsskolen: 
i omklædningsrummet